SZLOVÉNIA körutazás luxus autóbusszal

3 nap, 2 éjszakai szállással
 
ÚJ PROGRAM !
 
Program:
 
1. nap: Indulás a kora reggeli órákban az Önök által megadott helyről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Séta a hangulatos városban, Mariborban, a Székesegyház, Városháza, Fő tér érintésével.  Továbbutazunk Szlovénia fővárosába, Ljubljanába. Itt megtekintjük a katedrálist, a múzeumi negyedet és a híres 3-as hidat. Szállás Ljubljana térségében.
 
 
2. nap: Elutazunk az Isztriai tengerpartra,a hangulatos Piran városába. Egy belvárosi séta után továbbutazunk a szlovén „Monte-Carlo”-ba, Portorozba. Ezután meglátogatjuk Európa egyetlen épen maradt barlangvárát Predjama faluban. A napi programot a Postojna-i cseppkőbarlang meglátogatásával zárjuk. Szállás az előző napi helyen.
 
 
3. nap: Ellátogatunk a Triglav Nemzeti Parkba. A Júlia Alpok között haladva érjük el a bohinji tóvidéket.  A tó vize fjordként nyúlik be a nemzeti park hegyei közé. Megállunk Ribcev Laz üdülőfaluban egy kis pihenőre, majd továbbutazunk Bledbe. A Bledi-tóban fekvő kis szigetre látogatunk kishajóval. Ezután hazaindulunk. Folyamatos utazás haza. Hazaérkezés az éjszakai órákban.
 

Utazás: luxus autóbusszal
 
Szállás: 2 csillagos szállodában, 2-3-4 ágyas, fürdőszobás szobákban
 
Ellátás: Reggeli
 
Részvételi díj25.900 Ft + 80 € (kb. 27.200 Ft) / fő
Kísérőknek kedvezmények!
A részvételi díj nem tartalmaz belépődíjakat és biztosítási díjat (2050 Ft / fő a csoportos ár 80 éves korig)