Városnézés Rómában

 
Minden út Rómába vezet!
 
A mi autóbuszaink is Rómába viszik el Önt, ahol számos látnivalót és monumentális építészeti remekműveket csodálhat meg. Kedvező áron utazhat akár Rómába is, és élvezheti családjával együtt a város szépségeit. Ha népes családdal szeretne utazni, akkor sem kell attól tartania, hogy külön utakon lehet csupán eljutni a történelmi fővárosba. Az autóbusz bérlés remek lehetőség nagy családok számára is, hiszen jó hangulatban, családi légkörben utazhatnak egészen Rómáig.
 
Rómát az örök városként is szokták emlegetni, ahol megcsodálhatjuk a filmekből is ismert Colosseumot, amelyben egykor gladiátorok egymással, oroszlánokkal vagy nagyobb testű álltatokkal vívtak élet-halál harcot. Mára népszerű turista látványossággá vált, az ókori Róma amfiteátruma. Továbbá ellátogathatunk Róma emlékműveihez, templomaihoz és a világhírű barokk szökőkútjához is, a Trevi kúthoz.
 
Amennyiben Ön és családja is szeretné eltölteni szabadságát egy múltidéző túrán, Róma városnézésével, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és utazzon kényelmesen, biztonságosan autóbuszaink egyikével!
 
Ajánlataink:

További ajánlatainkért keressen minket!