Benelux körút

5 nap, 4 éjszakai szállással
 
 
Program:
1. nap: Indulás a hajnali órákban. Folyamatos utazás. Szállás Metz térségében.
2. nap: Utazás Luxembourgba. Városnézés. Délután városnézés Brüsszelben. Grand’Place, Manneken Pis, Atomium, Heysel. A szállás elfoglalása Antwerpen térségében.
3. nap: A Kinderdijki szélmalmok megtekintése. Városnézés Rotterdamban. Amszterdami városnézés: óváros, Királyi Palota, virágpiac, Damm, Új templom. Hajókirándulási lehetőség. Szállás az előző napi helyen.
4. nap: Városnézés Gent belvárosában és Antwerpenben. Szállás Metz térségében.
5. nap: Folyamatos utazás haza rövid pihenőkkel. Hazaérkezés az éjszakai órákban.
 
Utazás: luxusbusszal.
 
Elhelyezés: F1 és IBIS Budget szállodában, 3 ágyas szobákban. 2 ágyas felár: 40 EUR / fő.
 
Ellátás: önellátó
 
Részvételi díj: 39.900 Ft + 100 EUR  (33.500 Ft) / fő
Kísérőknek kedvezmények!
A részvételi díj nem tartalmaz belépődíjakat és biztosítási díjat (2050 Ft / fő a csoportos ár 80 éves korig)
 
Aktív nyaralás a Benelux államokban
 
Aktív nyaralás a Benelux államokbanA nyaralásra gondolva sokaknak csak a klasszikus, tengerparton heverészős kikapcsolódás jut eszébe. Azonban városnézéssel, illetve idegen kultúrák megismerésével a pihenés aktív is lehet. Ilyen lehetőséget nyújt például egy Benelux körút. A Luxemburg, Belgium, Hollandia háromszög megannyi izgalmas látnivalót kínál az oda látogatóknak.
 
A körutazás első állomása Luxemburg. A mini állam fővárosában a Rue Notre Dame sétánya vezeti a turistákat a Notre Dame székesegyháztól a nagyhercegi palotáig, és nem csak ezt a két látnivalót, hanem a köztük húzódó sétányt is érdemes bejárni. Luxemburg további nevezetességei után Belgium is tartogat izgalmakat. Fővárosa Brüsszel, melynek kihagyhatatlan helyszínei a Grand’Place, Manneken Pis, az Atomium és Heysel is garantáltan elkápráztatják a kíváncsi szemeket. Ezután Hollandia szélmalmai, egy Rotterdami séta és Amszterdam sem maradhat el! A városnézés gyalog, vagy akár biciklin az óvárosban igazi élmény lehet, és a Királyi Palotát, a virágpiacot, valamint az Új templomot sem érdemes kihagyni.
 
Gondolná, hogy mindez 5 nap alatt is lehetséges? Velünk igen! Sokszínű és profin szervezett Benelux körutat kínálunk Önnek és szeretteinek, természetesen luxusbusszal. Ajánlatunkért forduljon hozzánk bizalommal!